top of page
UTS_logo_edited.png

Utsukusy Cosmetics

Utsukusy Cosmetics is de ultieme "blend" van traditionele Oosterse technieken met het meest moderne cosmetische onderzoek. Met uitsluitend natuurlijke ingrediënten als basis wordt onderzoek gevoerd hoe deze als active werkstoffen kunnen worden opgenomen in cosmetische producten ten dienste te stellen van de vrouwelijke schoonheid of "Utsukusy" in het Japans.

 

Utsukusy Cosmetics heeft een groot scala aan producten voor gezichts- en lichaamsverzorging en verschillende rituelen die je een wereld van sensaties doet ontdekken en ons door het hele Oosten zullen laten reizen. Deze producten en behandelingen zijn exclusief ontworpen voor schoonheidsinstituten, dermatologen, medische esthetische praktijk en wellness centra

Waarom kiezen voor utsukusy cosmetics

Producten en behandelingen exclusief voor professionals met een focus op huidverbetering.

permanente training

Trainingen worden verzorgd op elk niveau; van starter tot gevorderde gebruikers.

Kwaliteit en duurzaamheid

Al onze producten worden uitvoerig dermatologisch getest en staan onder permanente controle op grond van hun werking en duurzaamheid.

bewezen resultaat

De effectieve werking van onze producten is uitgebreid getest in vitro maar ook in vivo.

Marge

Het is niet onbelangrijk dat de correcte prijszetting van onze producten u als professional toelaat een brede en veilige profit marge te behalen welke uw praktijk en diens professionele werking ondersteunt.

marketing ondersteuning

Doorheen onze mediakanalen, opleidingen en verkoopstrainingen bieden wij u ten alle tijde ondersteuningen bij uw marketingacties.

synergie

Al onze productlijnen worden ontworpen om indien gewenst met elkaar op een perfecte manier aansluiting te vinden en te interageren. Utsukusy gaat uit van een 360° benadering van de cometische behandeling.

onze productlijnen

team5.png

Cosmetisch

Utsukusy biedt elke beauty professional een uitgebreid aanbod van klassieke schoonheidsbehandelingen voor het gelaat. Afhankelijk van jouw clienteel wordt een selectie gemaakt van de beschikbare productlijnen om zo efficiënt en rendabel mogelijk in jouw instituut of schoonheidskliniek te werken.

HYDRA%20VACUUM%20display%201_edited.jpg

Apparatuur

Niet alleen biedt Utsukusy een ruim aanbod van producten maar tevens combineert het merk deze met het gebruik van apparatuur welke toegankelijk is voor degenen die écht op huidverbetering inzetten.

Utsukusymedical.png

Medisch-Esthetisch

Ben je gepassioneerd door huidverbetering dan teft je onder het merk Utsukusy Medical een bijzonder gamma aan producten gericht op structurele huidverbetering. Gaande van peelings tot serums welke worden toegepast door middel van CIT (micro-needling) en specifieke behandelingen zoals BB GLow en onze Hyal-IN voor de lipcontour op basis van cross-linked hyaluron.

NDG_7185_highres.jpg

Home Care

Om de professionele behandelingen zo goed mogelijk te ondersteunen, zijn er binnen de diverse productlijnen ook steeds thuisverzorgingsproducten voorzien. Deze worden meestal in een kit geplaatst met reiniging, serum en crème.

 

utsukusybody.png

Lichaam & Spa

Utsukusy beschik naast de uitgebreide gelaatsproducten ook over een gamma wellness en body producten welke je doen wegdromen naar de Oosterse cultuur. Op basis van eeuwenoude protocollen worden deze behandelingen vandaag toegepast met het doel om het ganse lichaam te verwennen en te laten ontsnappen van de dagelijkse stress.

onze product downloads

kitenpitsu.jpg

Microneedling

Informatie omtrent onze enpitsu CIT (microneedling) technieken en producten.

SILK_SKIN_2.jpg

Silk Skin

Ontdek onze 'limited edtion' Silk Skin

_MG_7169.jpg

SERUMS 5.0

Onze professionale serums

Poster Energy Utsukusy Cosmetics.png

Men Treatment

Ook onze mannen worden met een speciaal gamma in de watten gelegd.

KIT HYALU IN.jpg

HYAL-IN

Ontdek onze behandeling voor een perfecte lipcontour

Wil jij Utsukusy Reseller worden?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page