Spiegeltje oh spiegeltje...

Eind 2018 besloten we met Utsukusy hoofdpartner te worden van de Miss Wellness Beauty verkiezing. Niet zomaar een schoonheidswedstrijd. Het is er namelijk eentje waarbij de organisatie op zoek gaat naar de ambassadrice voor de schoonheidssector en dit gedurende één jaar.

Op de slotshow in het Casino Kursaal van Oostende werd op 28 april 2019 Nina d'Eer gekroond tot Miss Wellness Beauty 2019. Haar eredames waren Veronique Delcroix (1e eredame) en June Gils (2e eredame) mochten het schitterende podium mee inpalmen.

Tevens vielen ook Lissa Asselberghs (Miss Media), Sophie Goossens (Miss Symphatie) en Valerie De Flo (Miss Style) nog in de prijzen.


Op 28 juli 2019 werden de prijzen uitgereikt aan alle winnaressen die wij hierbij namens Utsukusy nog eens een dikke proficiat wensen. Bovendien moet gezegd dat ook de dames die niet meteen een prijs in de wacht sleepten eveneens allemaal een pluim verdienen voor het geleverde werk evenals de organisatie. Reden waarom wij ook onmiddellijk bevestigd hebben om ons partnership voort te zetten naar 2020.


Dus heb jij ook zin om een waanzinnig prijzenpakket in de wacht te slepen en bovendien jou te profileren als ambassadrice voor de beautysector neem dan snel een kijkje op http://www.misswellnessbeauty.be/

38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2021 B Professional - We innovate your skin | Privacy