Opleidingen en trainingen

Bij B Professional SkinXperts hebben we altijd veel belang gehecht aan opleiding. Professionele training en het verhogen van kennis bij al onze beauty professionals is zelfs verankerd in onze kernwaarden die wij als bedrijf voorstaan. 

Het spreekt dan ook voor zich dat wij blijven inzetten op het aanbieden van een gevarieerd online en fysiek opleidingenaanbod dat versterkend werkt voor elke beauty professional. Op deze pagina tref je alvast het overzicht van de komende opleidingen.

Voor wat de fysieke opleidingen betreft, wees er snel bij want we werken momenteel nog enkel met kleine groepen beperkt tot 12 mensen. Deze worden op een first come, first served basis toebedeeld.

 • Selvert Thermal: Basistraining
  08 nov. 09:30 – 17:00
  Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België
  Een must follow voor iedereen die met Selvert Thermal aan de slag is of wil gaan. Je ontvangt ook een productenpakket twv 180 EUR dat direct inzetbaar is in jouw instituut.
 • Utsukusy Bootcamp
  ma 15 nov.
  Mechelen
  15 nov. 09:00 – 16 nov. 16:30
  Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België
  Heb jij op TV het succes programma Kamp Waes wel eens gezien? Hierin worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van militaire skills en worden ze op korte termijn klaargestoomd om te kunnen overleven. Zoiets maar dan met minder geweld 😉 doen wij met onze Utsukusy producten? Benieuwd?
 • Overtuigen vanuit kennis, verkopen met passie !
  05 dec. 11:00 – 12:00
  webinar
  Boost zo vlak voor de eindejaarsdagen jouw verkoop skills ! Kom vooral te weten hoe je de perfecte link kan leggen tussen het delen van je kennis en het verkopen van je producten. Alles om op een authentieke wijze te verkopen met de glimlach.