top of page

Opleidingen en trainingen

Bij B Professional  hebben we altijd veel belang gehecht aan opleiding. Professionele training en het verhogen van kennis bij al onze beauty professionals is zelfs verankerd in de kernwaarden die wij als bedrijf voorstaan. 

Het spreekt dan ook voor zich dat wij blijven inzetten op het aanbieden van een gevarieerd online en fysiek opleidingenaanbod dat versterkend werkt voor elke beauty professional.

Voor wat de fysieke opleidingen betreft, wees er snel bij want we werken momenteel nog enkel met kleine groepen beperkt tot 12 mensen. Deze worden op een first come, first served basis toebedeeld.

Onze trainingen in België gaan meestal door op een locatie in Mechelen. Binnenkort enkele maanden openen wij ook in Almere onze nieuwe showroom en trainingscenter waardoor we ook daar onze opleiding voor onze Nederlandse klanten zullen organiseren.

 • SHAPE THAT BODY - Dagopleiding Maderotherapie
  Meerdere datums
  ma 12 jun.
  B Professional Skin Experience Center
  12 jun. 09:30 – 16:30
  B Professional Skin Experience Center, Grote Nieuwedijkstraat 278, 2800 Mechelen, België
  Maderotherapie is een massagetechniek die afkomstig is uit de oosterse geneeskunde en die bestaat uit het toepassen van een lichaams- of gezichtsmassage met behulp van houten instrumenten die een volledige hervorming van het lichaam mogelijk maken.
 • Starten met Celluma LED (🇳🇱)
  Meerdere datums
  ma 12 jun.
  B Professional Online Beauty Room
  12 jun. 19:00 – 20:30
  B Professional Online Beauty Room
  Recent een Celluma lichttherapie toestel aangekocht? Tune dan zeker in op dit webinar waarin we je nog even door alle in en outs lopen van lichttherapie en ook je toestel volop aan bod laten komen.
 • Fruitzuren Peelings en Esthetische CIT
  Meerdere datums
  ma 11 sep.
  Mechelen
  11 sep. 09:30 – 16:50
  Mechelen, Zandpoortvest 50, 2800 Mechelen, België
  Stel jij je wel eens de volgende vragen: Wanneer gebruik ik best welke peeling en hoe combineer ik ze? Wat is het verschil tussen de serum om te microneedlen en hoe gebruik ik ze in een behandeling? Dan is deze opleiding zeker eentje voor jou !
bottom of page