top of page

Opleidingen en trainingen

Bij B Professional  hebben we altijd veel belang gehecht aan opleiding. Professionele training en het verhogen van kennis bij al onze beauty professionals is zelfs verankerd in de kernwaarden die wij als bedrijf voorstaan. 

Het spreekt dan ook voor zich dat wij blijven inzetten op het aanbieden van een gevarieerd online en fysiek opleidingenaanbod dat versterkend werkt voor elke beauty professional.

Voor wat de fysieke opleidingen betreft, wees er snel bij want we werken momenteel nog enkel met kleine groepen beperkt tot 12 mensen. Deze worden op een first come, first served basis toebedeeld.

Onze trainingen in België gaan meestal door op een locatie in Mechelen. Binnenkort enkele maanden openen wij ook in Almere onze nieuwe showroom en trainingscenter waardoor we ook daar onze opleiding voor onze Nederlandse klanten zullen organiseren.

 • Starten met Celluma LED (🇳🇱)
  Starten met Celluma LED (🇳🇱)
  Meerdere datums
  ma 20 nov
  B Professional Online Beauty Room
  20 nov 19:00 – 20:30
  B Professional Online Beauty Room
  20 nov 19:00 – 20:30
  B Professional Online Beauty Room
  Recent een Celluma lichttherapie toestel aangekocht? Tune dan zeker in op dit webinar waarin we je nog even door alle in en outs lopen van lichttherapie en ook je toestel volop aan bod laten komen.
bottom of page