top of page

Opleidingen en trainingen

Bij B Professional  hebben we altijd veel belang gehecht aan opleiding. Professionele training en het verhogen van kennis bij al onze beauty professionals is zelfs verankerd in de kernwaarden die wij als bedrijf voorstaan. 

Het spreekt dan ook voor zich dat wij blijven inzetten op het aanbieden van een gevarieerd online en fysiek opleidingenaanbod dat versterkend werkt voor elke beauty professional.

Momenteel leggen we de laatste hand aan de opleidingskalender voor 2023. Hou deze pagina dan ook in de gaten voor de laatste updates.

Voor wat de fysieke opleidingen betreft, wees er snel bij want we werken momenteel nog enkel met kleine groepen beperkt tot 12 mensen. Deze worden op een first come, first served basis toebedeeld.

 • Utsukusy Refresh Training
  ma 13 feb.
  B Professional Online Beauty Room
  13 feb. 19:00 – 20:30
  B Professional Online Beauty Room
  We overlopen alle producten binnen het productengamma van Utsukusy en leggen de klemtoon nog even op de nieuwste productlijnen, zoals onder meer de color maskers en de vitamine D lijn.
 • Starten met Celluma LED (🇳🇱)
  Meerdere datums
  wo 15 feb.
  B Professional Online Beauty Room
  15 feb. 19:30 – 16 feb. 21:00
  B Professional Online Beauty Room
  Recent een Celluma lichttherapie toestel aangekocht? Tune dan zeker in op dit webinar waarin we je nog even door alle in en outs lopen van lichttherapie en ook je toestel volop aan bod laten komen.
bottom of page