Bij B Professional SkinXperts hebben trainingen en opleidingen altijd zeer centraal gestaan in ons aanbod. Kwaliteitsvolle producten en toestellen op een correcte manier leren gebruiken, is cruciaal om een optimaal resultaat in de dagelijkse praktijk te bekomen. Uiteraard heeft COVID19 onze opleidingen in 2020 grondig door elkaar geschud en dit tot op vandaag. Daarom dat wij een uitgebreid gamma van online gratis webinars uitwerken die ingaan op diverse aspecten van de producten en toestellen die wij aanbieden. Wil je een webinar nog even kunnen terugkijken. Klik dan hieronder op je afbeelding naar keuze en je ontvangt een link met toegang tot dit webinar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard hopen wij ook spoedig weer merk gebaseerde trainingen en bootcamps fysiek te organiseren, waarbij we ons ook meer kunnen richten op de behandeling van specifieke huidproblemen zoals acne, gevoelige huid, pigmentvlekken en zonneschade. 

Dergelijke opleidingen worden op maat gemaakt en we verwelkomen altijd tot 12 personen. Vanaf dat deze weer kunnen doorgaan zal je dit ook op deze pagina kunnen lezen. Voorlopig kunnen we enkel naar ons online aanbod verwijzen.

webinar Social Media Marketing
Webinar Peelings en Lichttherapie