top of page
Kopie van facebook banner BProf (1).png
Kopie van facebook banner BProf (1).png
Social logo (3).png
Social logo (3).png

Een gezonde huid is elastisch, soepel en vormt een natuurlijke barrière tegen invloeden van buitenaf. Maar er zijn vele factoren die ons grootste en meest kostbare orgaan belasten. We worden ouder en hierdoor vermindert onze celactiviteit. Daarnaast zorgt koude buitenlucht in combinatie met droge warme binnenlucht in de winter en een langdurige blootstelling aan zonlicht in de zomer vaak tot een extra belasting van de grenzen van onze huid.

 

De barrièrefunctie lijdt hieronder. Onze huid wordt zo steeds gevoeliger voor schadelijke invloeden. Stilaan gaan onze huidcellen niet meer optimaal functioneren. 

 

Bij B Professional SkinXperts bieden we aan gespecialiseerde Beauty Professionals een gamma aan van producten en toestellen welke er op een wetenschappelijke manier voor gaan zorgen dat we onze huidcellen stimuleren en reactiveren.

 

Op die manier zijn we dé partner bij uitstek inzake structurele huidverbetering. Een partner die door middel van opleiding en uitgebreide begeleiding jouw zaak omvormt tot een echt "skin innovation" omgeving waardoor je jezelf differentieert en een verschil kan maken voor elke klant.

Ontwerp zonder titel (6).png

Onze merken

UTS_logo.png
LOGO DEFINITIVO FINAL TRAZADO (2).png
logo-youthlab_black.png
celluma_Logo_LightTherapy-registered.png

Op een permanente wijze innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde technieken, producten en toestellen aanbieden die gericht zijn op structurele huidverbetering

onze kernwaarden

Deze technieken, producten en toestellen inancieel toegankelijk make om beauty 

 professionals de mogelijkheid te bieden zich te onderscheiden en een interessante return on investment ratio te bereiken

Professionals die inzetten op huidverbetering ondersteunen door middel van uitgebreide training en opleiding en dit door ervaren experten inzake huidverbetering

Het aanbieden van een permanente ondersteuning bij vragen en problemen maar tevens ook het uitbouwen van een volledige online en offline support van bestelling tot behandeling.

Met ons samenwerken

Bedankt voor de interesse ! We gaan je zo spoedig mogelijk contacteren.

Besko.jpg

B Professional is lid van BESKO omdat wij professionaliteit in de sector van de bioesthetiek zeer belangrijk vinden. 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

IJzerenveld 4

2860 Sint-Katelijne-Waver

Belgium

ON 0859.718.621

Contact +32 15 621 225

e-mail: info@b-professional.be 

uw partner met 100% focus op
structurele huidverbetering
bottom of page