ST_cellvit.png

OSMOTISCHE PEEL OFF MASKERS
 

Selvert Thermal heeft opnieuw een belangrijke innovatie voor professionals gelanceerd met haar assortiment van 8 Peel Off Maskers, allen aanbevolen om de effecten van de salon gezichts- en lichaamsbehandelingen te versterken.

Het Osmotic Peel Off Mask van Cell Vitale is het enige maskersysteem dat een extract van stamcellen van de Alpenroos bevat. Dit geavanceerde actieve ingrediënt beschermt de regeneratiesystemen van de huid, waardoor ze efficiënter kunnen functioneren. De huid wordt vernieuwd en superieure resultaten zijn zichtbaar na het aanbrengen van een actieve stof.

De Osmotic Peel Off Masks van Cell Vitale zijn geschikt voor gebruik in combinatie met elke professionele salonbehandeling voor een strakkere, meer stralende teint.

De natuurlijke schoonheid en glans van de huid wordt hersteld en de huid ziet er weer op haar best uit. Doeltreffendheid van de behandeling met het Osmotic Peel Off Mask.

Rijk aan plantenextracten en met meer dan 95% natuurlijke ingrediënten, die gemakkelijk in één stuk te verwijderen zijn.

Meer weten over Selvert Thermal in jouw instituut of esthetische kliniek?

Bedankt voor je interesse. We contacteren je spoedig.