top of page

Gelaatsverzorging in Mechelen

Gelaatsverzorging is een belangrijk onderdeel van de huidverzorging die je kan laten doen in Mechelen. Er zijn verschillende gelaatsbehandelingen die je kan laten verrichten. Je kan die ondergaan bij B Professional in Sint-Katelijne-Waver, maar wij leveren onze topproducten voor jouw gelaatsverzorging ook aan andere beauty professionals. Zo kan iedereen profiteren van producten van hoge kwaliteit voor een gelaatsbehandeling.

Wil jij een gelaatsverzorging in Mechelen laten uitvoeren?

Gelaatsverzorging is essentieel voor een goede eerste indruk

Verbeter je voorkomen

In een beautysalon kan je al jouw huid laten verzorgen. Gelaatsverzorging is daar een belangrijk onderdeel van doordat het een zeer prominent onderdeel is van jouw lichaam. Het is een van de eerste onderdelen dat meteen opvalt bij een eerste kennismaking. Wanneer je onlangs een goede gelaatsbehandeling hebt laten doen, zal jouw voorkomen ook verbeteren. Een verzorgd gelaat geeft natuurlijk een betere indruk dan een onverzorgd voorkomen.

Met een goede gelaatsbehandeling kan je dus zorgeloos buitenkomen en bijvoorbeeld gaan wandelen langs het water in Mechelen. Wat je bij ons nog meer kan laten doen is een huidverbetering. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw huid mooi wordt en gaat stralen, ongeacht jouw leeftijd. Dat kan een anti-ageingtherapie inhouden, maar ook jonge mensen kunnen langskomen om hun huid te laten stralen. Een andere verbetering die bij een gelaatsverzorging kan horen, is het verwijderen van dode huidschilfers.

Behandeling door middel van peelings

Verzorg jouw gezicht

Jouw gelaatsverzorging kan ook gedaan worden door middel van peelings. Peelings zijn niet het makkelijkste onderdeel van gelaatsbehandeling, maar kunnen wel heel veel deugd doen. Om die reden bieden wij een opleiding peelings aan, zodat je een echte beauty professional kan worden en al jouw klanten de beste gelaatsverzorging kan geven. Voorts kan je bij ons ook nog tal van andere opleidingen en trainingen volgen.

Door middel van een gelaatsbehandeling wordt jouw gehele gezicht weer glad en stralend en kan je zonder schroom naar buiten gaan. Wil je je verzekeren van een op-en-top behandeling of wil je gebruik maken van onze producten van topkwaliteit? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 15 621 225 of stuur een e-mail naar info@b-professional.be.

bottom of page