top of page
Rechercher

Start met het oplossen van huidproblemen !

Dernière mise à jour : 30 déc. 2021

Toen we vijf jaar geleden het verhaal van B Professional Skinexperts begonnen te schrijven, was er al een enorme drang om het anders te gaan aanpakken. Inzetten op een niche. Gebruik maken van jarenlange huidexpertise. Niet gewoon te gaan voor de feel-good die in de esthetische wereld zo graag wordt omarmd maar wel om een verschil te willen maken.
Die uitdaging gingen we ten volle aan.


Een verschil maken voor de professionals die met ons werken. Enerzijds door ze te laten focussen op het behandelen van de problematische huid en anderzijds door een grotere bewustwording te creëren dat het inzetten van behandelingen die huidproblemen op een cosmetische manier oplossen vaak tot een grotere rendabiliteit van het schoonheidssalon of instituut leidt.


Uiteraard liep dit niet van een leien dakje en net zoals bij veel ondernemers waren er twijfels, bange momenten, discussies over de ingeslagen wegen. Het opnieuw uitwerken van plannen en vaststellen dat het toch niet evident was. Maar ten allen tijde zijn we ons zelf kunnen blijven. Die eigenheid heeft ons ook weer meer opportuniteiten getoond gedurende de hele Corona periode.

Niet alleen zijn we de laatste twee jaren stevig in klanten aantal gegroeid (waarvoor onze oprechte dank aan iedereen die deze bewuste keuze maakte), tevens werden we ook goed begeleid door onze adviesraad. Hun kritische benadering van ons business plan en de vertaling van hun opmerkingen hebben ertoe geleid dat we vandaag, op de vooravond van een nieuw jaar, we meer dan ook de kaart trekken van de huidverbetering.


Door middel van een gespecialiseerd aanbod van o.a. medische peelings, microneedling- en hydrodermabrasie oplossingen in combinatie met de doorgedreven kennis van lichttherapie, hebben wij vandaag een gamma binnen bereik waarmee elke Beauty Professional mee de ingeslagen weg naar structurele verbetering van huidproblemen kan inslaan.


Nieuw sociaal kanaal


Zoals steeds blijven we dit koppelen aan opleiding en training met het oog om jullie praktijk verder te laten groeien. Daarbij hebben we ook aandacht gehad aan snel veranderende omstandigheden zoals bijvoorbeeld sociale media. Niet alleen blijven deze media kanalen die jezelf optimaal kan inzetten om jouw zaak in de kijker te zetten, tevens hebben we in de laatste weken van dit jaar onze eigen social strategie grondig herwerkt.


We hebben jullie in het verleden immers wel bereikt maar naar onze mening nog was dit nog niet voldoende. Ons huidige B Professional Instagram account alsook onze merken #Utsukusy #Youthlab #SelvertThermal brengen we voortaan dan ook samen op één gloednieuw instagram kanaal vol met expertise, technische weetjes en productreleases: @b_professional_skinexperts Check zeker ook de link in bio van dit account om alle informatie maximaal te kunnen volgen.


Dit kanaal zal samen met @Celluma_benelux de core vormen van onze sociale media en staat ten alle tijde ook vrij voor jullie eigen (her)gebruik van afbeelding. In ruil vragen we je wel een "token of your affection" door de tag #BPROLOVE te gebruiken. Zo kunnen we jou ook op onze pagina's laten stralen.


We hopen alvast om jullie op deze manier nog makkelijker te kunnen bereiken en bereikbaar te zijn voor al jullie vragen en opmerkingen.


Wil je meer weten over B Professional of ons aanbod? stuur ons alvast een mailtje: info@b-professional.be of heb je vragen over lichttherapie met LED toestellen van Celluma laat je horen op hello@celluma.pro.


Wij helpen je met veel enthousiasme verder !


veel liefs ❤️


Bart & Katleen

#bprolove #microneedling #lichttherapie #celluma #hydravacuum #medicalpeels

0 vue0 commentaire
bottom of page