top of page

lun. 07 mars

|

Mechelen

Peelings en microneedling in de praktijk

Stel jij je wel eens de volgende vragen: Wanneer gebruik ik best welke peeling en hoe combineer ik ze? Wat is het verschil tussen de serum om te microneedlen en hoe gebruik ik ze in een behandeling? Dan is deze opleiding zeker eentje voor jou !

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Peelings en microneedling in de praktijk
Peelings en microneedling in de praktijk

Tijd en locatie

07 mars 2022, 09:30 – 16:30

Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België

Gasten

Over het evenement

Wat houdt deze opleiding in:

Tijdens deze doorgedreven dagopleiding leer je de verschillen kennen inzake medische peelings en ga je tevens ontdekken wat microneedling voor jouw praktijk kan betekenen.

Ben je al bezig met deze technieken, dan zal deze opleiding je ongetwijfeld een verfrissende kijk geven omtrent hoe je resultaatgericht kan gaan werken in jouw praktijk.

The skin, our passion !

B Professional SkinXperts is sedert haar ontstaan gefocust op het structureel verbeteren van de huid door middel van geavanceerde cosmetische behandelingen. Deze visie overbrengen naar beauty professionals die op zoek zijn naar meerwaarde voor hun praktijk  is dan ook onze missie. Het feit dat we hierbij gebruik kunnen maken van merken welke wij exclusief op de markt brengen, maakt dat wij diverse huidproblematieken adequaat kunnen laten behandelen door onze klanten. Dit is dan ook de rode draad doorheen onze opleidingen.

Wat kost je deelname:

Deze dagopleiding kost 399,- exclusief BTW waarbij het cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dag inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een Certificaat van de opleiding alsook een leuke goodiebag en tijdens de dag nog 12% korting op een bestelling.  

Wanneer geannuleerd wordt binnen de 5 dagen voor de start van de opleiding zal 80% van deze opleiding in rekenig worden gebracht.

Tickets

  • Masterclass Ticket

    399,00 €
    Taxe : BTW incluse+ 9,98 € de frais de service

Total

0,00 €

Deel dit evenement

bottom of page