top of page

vr 21 jan

|

Online refresh training

Utsukusy Refresh

Bij het begin van het jaar nog eens even opfrissen welke behandelingen Utsukusy Cosmetics weer allemaal in petto heeft? Sluit aan op dit webinar voor een overzicht in vogelvlucht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Utsukusy Refresh
Utsukusy Refresh

Tijd en locatie

21 jan 2022 19:00 – 21:00

Online refresh training

Gasten

Over het evenement

Wat houdt deze opleiding in:

Dit webinar onderlijnt nog even de krachtlijnen van Utsukusy Cosmetics en herneemt daar waar jij nog vragen zou hebben omtrent de dagelijkse toepassing van Utsukusy in de cabine. 

The skin, our passion !

B Professional SkinXperts is sedert haar ontstaan gefocust op het structureel verbeteren van de huid door middel van geavanceerde cosmetische behandelingen. Deze visie overbrengen naar beauty professionals die op zoek zijn naar meerwaarde voor hun praktijk  is dan ook onze missie. Het feit dat we hierbij gebruik kunnen maken van merken welke wij exclusief op de markt brengen, maakt dat wij diverse huidproblematieken adequaat kunnen laten behandelen door onze klanten. Dit is dan ook de rode draad doorheen onze opleidingen.

Wat kost je deelname:

Een ticket voor dit webinar is 25 EUR en wordt voor 20 EUR verrekend wanneer je een Utsukusy bestelling plaatst binnen de maand volgend op het webinar.

Tickets

  • Webinar Tickets

    € 25,00
    Btw: +€ 5,25 BTW+€ 0,76 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page