top of page

zo 16 okt

|

Mechelen

Utsukusy Bootcamp

Heb jij op TV het succes programma Kamp Waes wel eens gezien? Hierin worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van militaire skills en worden ze op korte termijn klaargestoomd om te kunnen overleven. Zoiets maar dan met minder geweld 😉 doen wij met onze Utsukusy producten? Benieuwd?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Utsukusy Bootcamp
Utsukusy Bootcamp

Tijd en locatie

16 okt 2022 09:30 – 17 okt 2022 07:30

Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België

Gasten

Over het evenement

Wat houdt deze bootcamp in?

Het Utsukusy bootcamp is één van onze meest favoriete opleidingen die gespreid is over 2 dagen waarbij overnachting in het prachtige Van der Valk Mechelen is inbegrepen. 

Gedurende de eerste dag doorlopen we de volledige product catalogus van Utsukusy (cabine en verkoop) en op dag twee gaan we die vergaarde kennis in de praktijk brengen. Tevens omvat deze bootcamp ook nog een sales luik. Op het einde van de tweede dag, doen we ook een advies proef om vervolgens een mooi certificaat te ontvangen om als Utsukusy Certified te kunnen werken. 

The skin, our passion !

B Professional SkinXperts is sedert haar ontstaan gefocust op het structureel verbeteren van de huid door middel van geavanceerde cosmetische behandelingen. Deze visie overbrengen naar beauty professionals die op zoek zijn naar meerwaarde voor hun praktijk  is dan ook onze missie. Het feit dat we hierbij gebruik kunnen maken van merken welke wij exclusief op de markt brengen, maakt dat wij diverse huidproblematieken adequaat kunnen laten behandelen door onze klanten. Dit is dan ook de rode draad doorheen onze opleidingen.

Wat kost je deelname:

Deze tweedaagseopleiding kost 799,- exclusief BTW waarbij een overnachting met ontbijt, cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dagen inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een certificaat en een certified schildje alsook een leuke goodiebag en tijdens de twee dagen nog 12% korting op een bestelling.

Voor je deelname aan deze opleiding ontvang je na registratie op onze site een factuur, welke verzoeken te voldoen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de opleiding. Wanneer deze factuur niet is voldaan, zal je jammer genoeg niet kunnen deelnemen aan de opleiding tenzij andersluidende overeenkomst. Wanneer geannuleerd wordt binnen de 5 dagen voor de start van de opleiding zal 80% van deze opleiding in rekenig worden gebracht onder voorbehoud van uitzonderlijke omstandigheden.

Deel dit evenement

bottom of page