top of page

ma 07 nov

|

Mechelen

Selvert Thermal: Basistraining

Wat is de kracht van thermaal water welke resultaten kunnen we verwachten? Leer o.a. werken met de natuurlijk producten van de Harmony lijn, die wellness en huidverbetering samen brengen. Verbeter pigment en behaal resultaat op mature huiden en extreem gevoelige huiden !

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Selvert Thermal: Basistraining
Selvert Thermal: Basistraining

Tijd en locatie

07 nov 2022 09:30 – 16:30 CET

Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

Wat houdt deze opleiding in:

Tijdens deze doorgedreven dagopleiding leer je werken met verschillende lijnen binnen het Selvert Thermal gamma.

Gaande van de Esprit Dermatologique, over de LRA peelings tot en met het natuurlijke Harmony gamma.

Pas je deze behandelingen al toe in je praktijk, dan zal je nog dieper into Selvert technieken geraken met behulp van deze opleiding. Wil je starten met Selvert Thermal in je praktijk, dan wordt dit een pittige kennismaking !

The skin, our passion !

B Professional SkinXperts is sedert haar ontstaan gefocust op het structureel verbeteren van de huid door middel van geavanceerde cosmetische behandelingen. Deze visie overbrengen naar beauty professionals die op zoek zijn naar meerwaarde voor hun praktijk  is dan ook onze missie. Het feit dat we hierbij gebruik kunnen maken van merken welke wij exclusief op de markt brengen, maakt dat wij diverse huidproblematieken adequaat kunnen laten behandelen door onze klanten. Dit is dan ook de rode draad doorheen onze opleidingen.

Wat kost je deelname:

Deze dagopleiding kost 399,- exclusief BTW waarbij het cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dag inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een Certificaat van de opleiding alsook een leuke goodiebag en tijdens de dag nog 12% korting op een bestelling.

Wanneer geannuleerd wordt binnen de 5 dagen voor de start van de opleiding zal 80% van deze opleiding in rekenig worden gebracht tenzij andere overeenkomst.

Tickets

  • Selvert Opleiding

    € 399,00
    Btw: BTW inbegrepen+€ 9,98 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page