top of page

ma 13 jun

|

Mechelen

Mokzai Maderotherapie

Maderotherapie voor het gelaat biedt enorm veel voordelen. We passen in deze behandeling een anti-aging massage toe reflexotherapie en lymfedrainage. Deze behandeling werkt stimulerend, hydraterend en gaat de contouren van het gelaat en de hals verstevigen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mokzai Maderotherapie
Mokzai Maderotherapie

Tijd en locatie

13 jun 2022 09:30 – 16:30

Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

Wat houdt deze opleiding in:

Maderotherapie voor het gelaat biedt enorm veel voordelen. We passen in deze behandeling een anti-aging massage toe reflexotherapie en lymfedrainage. Deze behandeling werkt stimulerend, hydraterend en gaat de contouren van het gelaat en de hals verstevigen. We maken gebruik van 5 verschillende wooden tools en leren jullie een volledig nieuwe massage aan waardoor we nog steeds de focus op huidverbetering leggen ,met manuele technieken. De spieren worden verstevigd, de doorbloeding verbetert, de drainage van afvalstoffen wordt bevorderd, waardoor het gelaat een gezonde teint krijgt.

The skin, our passion !

B Professional SkinXperts is sedert haar ontstaan gefocust op het structureel verbeteren van de huid door middel van geavanceerde cosmetische behandelingen. Deze visie overbrengen naar beauty professionals die op zoek zijn naar meerwaarde voor hun praktijk  is dan ook onze missie. Het feit dat we hierbij gebruik kunnen maken van merken welke wij exclusief op de markt brengen, maakt dat wij diverse huidproblematieken adequaat kunnen laten behandelen door onze klanten. Dit is dan ook de rode draad doorheen onze opleidingen.

Wat kost je deelname:

Deze dagopleiding kost 399,- exclusief BTW waarbij het cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dag inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een Certificaat van de opleiding alsook een leuke goodiebag en tijdens de dag nog 12% korting op een bestelling.

Voor je deelname aan deze opleiding ontvang je na registratie op onze site een factuur, welke verzoeken te voldoen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de opleiding. Wanneer deze factuur niet is voldaan, zal je jammer genoeg niet kunnen deelnemen aan de opleiding tenzij andersluidende overeenkomst. Wanneer geannuleerd wordt binnen de 5 dagen voor de start van de opleiding zal 80% van deze opleiding in rekenig worden gebracht tenzij andere overeenkomst.

Tickets

  • Mokzai Opleiding

    € 399,00
    +€ 9,98 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page