top of page

ma 07 dec

|

Webinar

Laat je social media ontploffen 🧨

Heb je het gevoel dat de digital shift nog niet helemaal je ding is, tune in op deze samenwerking van B Professional SkinXperts en Social Supported by Julie ... and get ready for it !

Tickets zijn er niet...gewoon inschrijven
Andere evenementen bekijken
Laat je social media ontploffen 🧨
Laat je social media ontploffen 🧨

Tijd en locatie

07 dec 2020 09:30 – 10:30

Webinar

Gasten

Over het evenement

Een explosieve en veel belovende titel voor de aankondiging van een webinar, that's true !

Maar we doen het vooral om aan te geven dat wij samen met jullie nog meer werk willen gaan maken van social media in functie van de online marketing van onze klant-instituten !

In een periode waar we vooral moeten richten op die online zichtbaarheid is dit nog meer belangrijk dan ooit. Heus wij zijn niet de enige die het zeggen en je wordt de dag van vandaag op facebook, instagram platgeslagen met cursussen van hoe je het moet doen en welke de juiste weg is om de algoritmen te gaan kraken. Vaak is dit gericht op de online sales en wordt er vooral verondersteld dat je alles al weet...maar let's begin with baby steps...

Meer bepaald: HOE ZICHTBAAR BEN JIJ op sociale media vandaag?  Daar willen wij bij B Professional SkinXperts in samenwerking met Social Supported by Julie volop op inzetten.  Schrijf je in en ontvang zomaar even het E-Book Facts Tell, Stories Sell met enkele leuke tips and tricks om jouw insta-stories naar de next level te brengen.

Deel dit evenement

bottom of page