top of page

ma 11 sep

|

Mechelen

Fruitzuren Peelings en Esthetische CIT

Stel jij je wel eens de volgende vragen: Wanneer gebruik ik best welke peeling en hoe combineer ik ze? Wat is het verschil tussen de serum om te microneedlen en hoe gebruik ik ze in een behandeling? Dan is deze opleiding zeker eentje voor jou !

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fruitzuren Peelings en Esthetische CIT
Fruitzuren Peelings en Esthetische CIT

Tijd en locatie

11 sep 2023 09:30 – 16:50

Mechelen, Zandpoortvest 50, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

Wat houdt deze opleiding in:

Tijdens deze doorgedreven dagopleiding leer je de verschillen kennen inzake medische peelings en ga je tevens ontdekken wat esthetische microneedling voor jouw praktijk kan betekenen.

Ben je al bezig met deze technieken, dan zal deze opleiding je ongetwijfeld een verfrissende kijk geven omtrent hoe je resultaatgericht kan gaan werken in jouw praktijk.

The skin, our passion !

B Professional Skinexperts is sedert haar ontstaan gefocust op het structureel verbeteren van de huid door middel van geavanceerde cosmetische behandelingen. Deze visie overbrengen naar beauty professionals die op zoek zijn naar meerwaarde voor hun praktijk  is dan ook onze missie. Het feit dat we hierbij gebruik kunnen maken van merken welke wij exclusief op de markt brengen, maakt dat wij diverse huidproblematieken adequaat kunnen laten behandelen door onze klanten. Dit is dan ook de rode draad doorheen onze opleidingen.

Wat kost je deelname:

Voor je deelname aan deze opleiding ontvang je na registratie op onze site een factuur, welke verzoeken te voldoen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de opleiding. Wanneer deze factuur niet is voldaan, zal je jammer genoeg niet kunnen deelnemen aan de opleiding tenzij andersluidende overeenkomst.

Deze dagopleiding kost 399,- exclusief BTW en Servicekost waarbij het cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dag inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een Certificaat van de opleiding alsook een leuke goodiebag en tijdens de dag nog 10% korting op een bestelling.  

Tickets

  • Masterclass

    € 399,00
    Btw: +€ 83,79 BTW+€ 12,07 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page