st-dbl.png

BIOSACCHARIDEN. PERFECT VOOR DE GEVOELIGE HUID
 

Deze lijn is ontworpen voor de gevoelige huid en draait om biosacchariden. Dankzij de doeltreffende biochemische werking van dit actieve bestanddeel kan de gevoelige huid elke vorm van cosmetische behandeling ondergaan.

Daarom hebben zowel de thuisverzorgingsproducten als de salonbehandelingen een duidelijk voordeel voor professionals, aangezien ze veilig kunnen worden toegepast op alle huidtypes om de huid in al haar pracht en praal te laten stralen.

Normale huid: ze werken tegen schadelijke allergenen zoals oplosmiddelen, virussen en bacteriën.

Gevoelige huid: ze werken niet alleen tegen allergenen, maar ook tegen valse allergenen zoals pollen en stof. Dankzij de biosacchariden komt de huid weer in evenwicht en functioneert ze weer als een normale huid.

Voor meer informatie over de professionele producten, de protocollen alsook de thuisverzorging van deze lijn kunt u contact met ons opnemen.

 

Professionele behandelingen

200804-ANTIAGE PROGRAMME (1).jpg

Anti-Ageing & Hyaluron Programma

Op basis van hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht, collageen en biosacchariden zal deze lijn de rijpere en beschadigde huid helpen om haar natuurlijke schoonheid terug te krijgen.

verpakking: 5 behandelingen.

200805-3D HYDRATING PROGRAMME.jpg

3D Hydrating Programma

Voor de huid die extra hydratatie nodig heeft, werkt dit programma, rijk aan biosacchariden en aquaporines, op een driedimensionale manier die zorgt voor een optimale en integrale hydratatie in de cellen, hoornlaag en diepere lagen.

verpakking: 5 behandelingen.
 

Meer weten over Selvert Thermal in jouw instituut of esthetische kliniek?

Bedankt voor je interesse. We contacteren je spoedig.