© 2020 B Professional - We innovate your skin | Privacy 

Huidverbetering

Toen we in mei 2017 B Professional mochten oprichten, was de richting al zeer duidelijk. Focus op de huid wanneer deze door een Beauty Professional wordt behandeld. Hierbij zouden we op zoek gaan naar merken die hierbij tot referenties in de markt konden uitgroeien. Niet steeds zoeken om het verouderingsproces tegen te gaan, maar de huid structureel verjongen en dit op een wetenschappelijk ondersteunde basis. Dit is ons doel en onze passie !

Nu we vandaag aan het begin van ons derde naarjaar staan, stellen we trots ons nieuwe logo voor dat nog meer staat voor wie we zijn. Voortrekkers van structurele huidverbetering en innovatie door middel van producten en technieken in combinatie met de meest geavanceerde apparatuur en technologie die op de markt beschikbaar is. We werken meer en meer tot aan de grens van het medische en gaan daarbij ook kijken hoe we diepere huidlagen kunnen aanspreken om het verjongingsproces te versterken.

 

Authentiek maatwerk

Daarnaast blijven we authentiek en volgen we ons eigen pad. Maatwerk is hierbij het codewoord. Voor iedere Beauty Professional trachten we een passende oplossing te vinden om een meerwaarde te bieden in haar (of zijn) instituut, esthetische kliniek of beautysalon.

B-Academy

Om professioneel te kunnen werken moet er ook opleiding zijn.

Resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen zijn zeker mogelijk mits de juiste technieken gebruikt worden en productkennis aanwezig is.

Daarom voorzien wij in diverse opleidingstrajecten voor klanten én niet-klanten waarbij bijzondere technieken inzake huidverbetering zoals microneedling, mesotherapie, lichttherapie (LED) en Cryotherapie aan bod komen. Dit in combinatie met fruitzurenpeelings en biologische cocktails die de structuur van de huid intrinsiek gaan verbeteren.

Feedback welcome

Aangezien wij permanent willen verbeteren inzake service, kwaliteit en opleiding, stellen wij jullie mening zeer zeker op prijs.  

"Wil je ons beter leren kennen en op de voet volgen waarmee we bezig zijn, volg dan zeker ook onze gloednieuwe blog. Daar tref ga je in de toekomst heel wat info achter de schermen ontdekken en houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het vlak van huidverbetering"

Katleen & Bart