top of page

Huidverbetering

Toen we in mei 2017 B Professional mochten oprichten, was de richting al zeer duidelijk. Focus op de huid wanneer deze door een Beauty Professional wordt behandeld. Hierbij zouden we op zoek gaan naar merken die hierbij tot referenties in de markt konden uitgroeien. Niet steeds zoeken om het verouderingsproces tegen te gaan, maar de huid structureel verjongen en dit op een wetenschappelijk ondersteunde basis. Dit is ons doel en onze passie !

 

Vandaag hebben we in onze vier bedrijfsonderdelen onze volledige scope gedekt. Voortrekkers van structurele huidverbetering en innovatie door middel van producten en technieken in combinatie met de meest geavanceerde apparatuur en technologie die op de markt beschikbaar is. We werken meer en meer tot aan de grens van het medische en gaan daarbij ook kijken hoe we diepere huidlagen kunnen aanspreken om het verjongingsproces te versterken.

Vandaag bestaat B Professional uit 2 verschillende afdelingen Products en Devices. 

Onder onze Product afdeling vinden we Youth Lab BelgiumUtsukusy BeLux  en recent ook Selvert Thermal. Terwijl in onze Devices afdeling Celluma Benelux en Meso T8 Benelux zijn ondergebracht. 

Wij verdelen hoofdzakelijk in de Benelux, maar ook Frankrijk, Duitsland en Scandinavië zijn duidelijke groeipolen.

Authentiek maatwerk

Daarnaast blijven we authentiek en volgen we ons eigen pad. Maatwerk is hierbij het codewoord. Voor iedere Beauty Professional trachten we een passende oplossing te vinden om een meerwaarde te bieden in haar (of zijn) instituut, esthetische kliniek of beautysalon.

B-Academy

Om professioneel te kunnen werken moet er ook opleiding zijn.

Resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen zijn zeker mogelijk mits de juiste technieken gebruikt worden en productkennis aanwezig is.

Daarom voorzien wij in diverse opleidingstrajecten voor klanten én niet-klanten waarbij bijzondere technieken inzake huidverbetering zoals microneedling, mesotherapie, lichttherapie (LED) en Cryotherapie aan bod komen. Dit in combinatie met fruitzurenpeelings en biologische cocktails die de structuur van de huid intrinsiek gaan verbeteren.

UTS_logo.png
LOGO DEFINITIVO FINAL TRAZADO (2).png
LOGO YOUTH LAB.jpg
celluma_Logo_LightTherapy-registered.png
bottom of page