Huidverbetering

Toen we in mei 2017 B Professional mochten oprichten, was de richting al zeer duidelijk. Focus op de huid wanneer deze door een Beauty Professional wordt behandeld. Hierbij zouden we op zoek gaan naar merken die hierbij tot referenties in de markt konden uitgroeien. Niet steeds zoeken om het verouderingsproces tegen te gaan, maar de huid structureel verjongen en dit op een wetenschappelijk ondersteunde basis. Dit is ons doel en onze passie !

 

Vandaag hebben we in onze vier bedrijfsonderdelen onze volledige scope gedekt. Voortrekkers van structurele huidverbetering en innovatie door middel van producten en technieken in combinatie met de meest geavanceerde apparatuur en technologie die op de markt beschikbaar is. We werken meer en meer tot aan de grens van het medische en gaan daarbij ook kijken hoe we diepere huidlagen kunnen aanspreken om het verjongingsproces te versterken.

Vandaag bestaat B Professional uit 2 verschillende afdelingen Products en Devices. 

Onder onze Product afdeling vinden we Youth Lab BelgiumUtsukusy BeLux  en recent ook Selvert Thermal. Terwijl in onze Devices afdeling Celluma Benelux en Meso T8 Benelux zijn ondergebracht. 

Wij verdelen hoofdzakelijk in de Benelux, maar ook Frankrijk, Duitsland en Scandinavië zijn duidelijke groeipolen.